Live streaming- JOE5 på Figurteatret 5. november

Forestillingen streames på Figurteatret i Stamsund torsdag 5. november kl 21 og etterfølges av en samtale med Duda Paiva.

 

Torsdag 5. november kl. 21:00
Bill: Gratis
OBS! KUN 30 PLASSER – HUSK: RESERVER BILLETT:
SEND NAVN OG TLF NR TIL billett.figurteatret@nfk.no

Utenomjordiske figurer - Klikk for stort bildeJOE 5 

Joe5 presenteres av DudaPaiva Company i samarbeid med Figurteatret i Nordland.

I en raskt endrende verden hvor begreper som tid, rom og kommunikasjon går helt nye veier blomstrer nye livsformer. Det som eksisterer i dag, kan være borte i morgen. Det som en gang var science fiction, er nå sannsynligvis blitt realitet. I denne fremtidsvisjonen møter vi på Joe5, som mottar et nødanrop og legger ut på en ekspedisjon til Mars, og det hele baller på seg …

Hvordan påvirker menneskehetens destruktive natur våre omgivelser? Og hva med resten av universet? Finnes det en felles fremtid, eller har alt forandret seg så mye at det ikke er plass igjen for hvem vi er og vårt tankesett?

Med nysgjerrighet overfor det ukjente, og menneskets muligheter i en verden i endring, inviterer Duda Paiva danserne Ilija Surla og Josse Vessies sammen med det visuelle kunstnerkollektivet STMSND til å utvikle en fremtidsvisjon med denne nye soloforestillingen.

Premieren på Joe5 var under verdensfestivalen for dukketeater Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes, i Charleville Mézières, Frankrike i 2019.

Credits
Idea and direction Duda Paiva
Dramaturgy Kim Kooiman
Performance Duda Paiva, Josse Vessies or Ilija Surla
Puppets André Mello and Duda Paiva
Publicity images Studio Matusiak
Visuals, light, sound and interactivity STMSND (Daniel Patijn, Mark Verhoef and Wilco Alkema)
Costume: Aziz Bekkaoui

Coproduction Nordland Visual Theatre / Stamsund (NO)
Fonds Podiumkunsten / Gemeente Amersfoort (NL)