"Oh Baby Baby goes viral" av Lost and Found productions

Lost and Found productions er tilbake i Stamsund og er klare med en ny produksjon som skal ut til skolene! Her på Figurteatret har de bygget, filmet, testet og finpusset seg frem til ny forestilling. Heldige DKS elever får snart ta del i deres nye univers som via livestrømming og chat gir direktekontakt ut i klasserommene.

Et rosa rom med to personer og en baby - Klikk for stort bildeOh Baby Baby goes viral Lost and Found productions  

«Oh Baby Baby goes viral» er en digital forestilling om om forelskelse, sex, identitet, pubertet og kropp som spilles eksklusivt for 7.klassinger.

I forestillingen møter elevene to av verdens fremste dataingeniører og hackere, som ved hjelp av en KI (Kunstig Intelligens) utformet som en realistisk baby-robot, som avleser elevenes fremtidige datatrafikk. Med innsikt i google-søk, kommentarfelt og chatter blir det er tydelig at dagens gryende ungdom har mange unødvendige bekymringer, som hackerne har lyst til å slette fra fremtiden. 

"Oh Baby Baby goes viral" spilles i perioden 5.-21. oktober for skoler i Oslo.
I tillegg spilles publikumsversjonen «Oh Baby Baby» 22+23/10 på Kloden teater. Publikum i alle aldre kan kjøpe billetter til denne her.

Medvirkende:
Nikoline J. Spjelkavik, Victoria F.S. Røising og Per Magnus Barlaug
Tekniker: Charles Ellingsen
Scenografi: Miriam Myrthel Pedersen

Lost and Found productions har tidligere laget forestillingen "Oh Baby Baby", en blanding av seksualundervisning og teater, som har turnert i Den Kulturelle Skolesekken.
"Oh Baby Baby goes viral" bygger videre på tematikken og innholdet herfra, i en nyutviklet digital versjon.